trött

sitter och funderar på vad jag kan hitta på just nu?
finns typ inget på tv och inget speciellt på facebook. funderade på en promenad med mickaela eller flori men vette fan asso, det är ju is kallt :/ ääh ska väll smsa dom ändå hehe :D
jajah, idag så var jag i skolan fram till 1 ungefär. gick hem och har ruttnat fram till dess :p HAHA.
ska ta och smsa mina flickor nu och se om dom kan hitta på nåt med mig höhö :)

åt världens godaste pasta för en stund sen. lite mer mmmmm i liver hehe :)


funderar på att...

tjenare :)
funderar på att sälja min väska som jag köpte från friis & company. har aldrig använt den och den har bara legat i garderoben, så ska fundera över ett pris som jag ska sälja den för. hare bra så länge :) <3


29/1-11

Tjenare!
nu bloggar jag från datorn. verkar som att jag alltid måste göra det när jag bloggar -.-
igår så var jag ute med flori och promenerade runt i stan. vi promenerade runt i ca 1,5 timma :p och käkade i donken. efter det så kom jag hem och gick ut en kort promenad med mick o flori. morsan ringde mig o bad mig komma hem för att några skulle komma hem till oss. jag hjälpte henne och fixade pannacotta :) resultatet blev GRYMT! asso den blev jätte god! det var första gången också. stolt ;D hehe.


Resultatet :)

det är ju GRYMT för att vara för första gången :)


ruttet

tjaa. sitter och försöker lista ut hur man bloggar från min ipad :S fattar INGENTING. asso ja måste typ skriva i ett dokument och sedan klistra in skiten :s ..? aja, nu sitter jag framför datorn och ska snart iväg till min kusin. ;)
tog med mig min ipad till skolan idag men det blev inget plugg, alla var helt insatta i den hahaha. jag fick själv inte röra den -.- men aah, blire plugg, ska skriva bokrecension om boken snabba cash. nån som har läst den? håller på att kolla på filmen på svenska lektionen, filmen verkar bättre än boken. tycker inte ni det? :s tkr alltid att de e så haha :s nu måste jag ner och hjälpa mamma så att vi kommer iväg någongång :)

Kram!

RIRI


..

Tjena, jag vette fan hur man bloggar från ipad :s är det någon som vet så snälla skriv i kommentarsfältet. Men iaf, jag har nt gjort nåt speciellt.
Har varit i skolan och va faktiskt i nordiska museumet i måndags. Sen åkte jag och ebru och käka på momento cafe. RIKTIGT GOTT säger jag bara!
Deras hämsida är: www.momentocafe.se om ni vill veta vad dom har för rätter ;) nu äre dags för mig att plugga matte efter att ha skrivit min engelska uppsats :)
Kram!

Nån som vet hur man bloggar från iPad :s

â

Avslöjar :D

Okej då.. Jag kan väll avslöja det hela :D Haha. Åkte iväg till media markt och köpte EN IPAD:D Men kunde inte blogga från den:s fattade inte varför :s men ska testa imorgon igen;) godnatt <3

En gåta :)

haha, ni kan få en gåta :D
Den är stor som en halv A4 papper och den är GRYMMM!
jag har valt 64gb 3G WiFi :D
har ni tänkt ut vad det kan vara? :D haha

Kram!

I love the shirt


16/1-11

Godmorgon :)
Vaknade idag av att syrran stod och grät precis utanför min dörr klockan nio :/
Men igår så var jag i kista galleria och köpte kläder :) GISSA VEM JAG TRÄFFADE!!! :O AnaGina!!!! HAHA
Både jag OCH Akadia fick en chok :p hehe. men iaf, sen kom jag hem och så kom min kusin Sara till oss en stund :) Idag så ska jag iväg till mediamarkt lite senare och hämta min julklapp FÖRHOPPNINGSVIS... men men vi får väll hoppas på att den är bra och funkar till det jag vill ha den till ;)
Kram!


I love it

tja tja :)
Igår så var jag i skolan fram till 15:30. Kom hem och åt tillsammans med familjen :)
Har inte varit ute på hela veckan så jag gick ut en snabb promenad med mickiis :)
Idag så har jag och mamma och syrran plockat undan det mesta av jul grejerna, ska kanske hämta ut min jul klapp lite senare. men jag säger nt vad det är ni får se själva sen ;)
Kram!


resultatet


avklarat

tjaaaaaa!
Gissa vad jag har gjort idag :D ....
klämde fingert i idrotts hallen :( gör fortfarande ont. och sedan åkte jag till salongen i örnsberg och klippte lite av mitt låånga hår och klippte även.... LUGG :D bild kmr in imorrn ;) började nästan gråta men det blev jätte snyggt. akadia klippte också lugg hihi :D

http://www.marialouis.se/ 

en länk till frisör salongen :)
hon är jätte duktig, klipper mig BARA hos henne. så tips till er som inte är nöjda med era frisörer.. Gå till Maria ;)

Kram!

lugg

tjena.
Har funderat över saken nu.. jag ska fixa lugg antingen imorrn eller på fredag med Akadia :D så vi får se hur det ser ut tillslut, tar bilder också självklart ;) Men idag var jag i skolan och försov mig till första lektionen -.- så jag tänkte att när jag ändå försov mig o allt så skippar jag den lektionen. ingen idé att gå till en lektion när man e försenad 40 minuter lixom. så bäst att hålla tiderna och sova tidigare nu!
Jag ska ner och kolla klart på lyx fällan :p en man som lever på sin frus pengar -.- sjukt!

Kram!

Klicka för stor bild
sådär blir min lugg ungefär ;)


msvintagevirgin


I just love it!

sommar♥

modefeber-caroline2 Inspirerande modeblogg: Caroline B

bilder lånade från google.


home sweet home ..

Tja!
Kom hem för ungefär en timma sen. Börjar ogilla bussarna nu faktiskt! Dom kör så fort när det är halt på vägarna och det är så mycket folk i bussen att man måste stå och svettas i varandras värme. usch!
Men jaja, idag så var jag i skolan då. jag hade två lektioner idag :) hihi. fick reda på vart jag ligger när det gäller betyget i samhälle. Ja min lärare sa att jag ligger på VG och om jag fortsätter såhär som jag gör så är det inte omöjligt att jag får MVG :D haha. jaaaa ni läste MVG!!! WOW
Men iaf, jag älskar vädret nu! Solen skiner och vi får väll hoppas på att snön försvinner ;)
Ha det bäst! Ciao/ IlonaMaria.D


no words....

oh my Gooooood!
Kolla på henne! Kan man va snyggare eller?
Längtar till den första november!!!

"Me and Nikki in our new crib, lol! Gettin busy on set of FLY!!! Its so hard to keep my hands off!" // Rihanna

Vi får väll se vad det blir för video..



mitt första inlägg :)

haha oj. det var sååå länge sen jag bloggade. hade en blogg innan som hette justiloon.blogg.se men den tog jag bort. ville skapa nytt ;)
Ja, jag heter Ilona och har ett andra namn. Maria. så därför heter min blogg ilonamaria om ni undrar :) Jag bor i Stockholm och går första året i gymnasiet. Just nu gör jag inget mer än att jag pluggar på som vanligt ;)

RSS 2.0