50-cent, VIP

tjena!
I fredags var jag i sandviken på 50-cent's konsert med pappa, kusin och kusin. vi hade så jävla kul asså! han var gryyyym!! först stod vi kanske 30 meter från scen och helt plötsligt så går pappa ut och kommer in igen med fyra VIP biljetter. man va WHAT THE **** :D men jaah, han gjorde min dag. från att stå 30 meter från 50-cent så stod vi 2 fuc*ing meter från 50-cent. GRYMT!
på onsdag är det Rihanna, och då ska vi typ dra dit på morgonen HAHA.<3 FREAKS :D
Ska ner o fixa käk nu till mig o syrran. PYSS<3


trötter

ooh, är så himla trött efter den långa skoldagen! inget plugg som ska fixas idag(första gången). Men jaah, nu ska jag ner och fixa lite käk och sen blire träning ;)
CIAOOO<3


måndag

skola från 8, och jag är helt slutkörd. tack gode gud så är samhällsuppsatsen till fredag istället för imorn.. ska jämföra sverige med ett annat lands statsskick. valde Italien. men jaah! nu ska jag träna på min svenska redovisning som är till imorn. hehe. stå och läsa för mig själv framför spegeln. sen klockan 21:00 blir det kanal 3 ;)
CIAO<3


I just shot a man down


ingen riktig pistol.


plugg, plugg & plugg

tjena, har suttit och pluggat nu i ca en timme och ska snart ut en stund. men iaf, jag har inte kunnat blogga från min ipad längre :s vet inte varför. jävla skit! bloggar senare. pyss & kraaam

Imorn drar jag iväg...

Tjena!
Imorn är jag ledig, och ska passa på o göra olika grejer inför trippen :) avslöjar inte än hehe. Men ja, idag fick jag mina nya glasögon så nu kan jag läsa:D som min mamma sa: nu ser du hur allt ser ut haha. Ja ba: EN HELT NY VÄÄÄÄÄRLD, EN PLATS JAG INTE VISSTE FANNS :D
Nu; läsa bok " GÖMDA".
CIAO<3


France

Wow, sitter på franska lektion. Yes älskar franska.. NOT!!
Ajah, franska på morgonen.. Inte kul! Idag måste jag ut o springa! Så om min jogging-kompis ser detta (fick inte nämna hennes namn hahaha) så vet du, today JOGGA! :)
Nu måste jag skriva -.-
CIAO<3


Måndag

Hatar måndagar!! Satt i skolan till fem o pluggade fan! Nu ligger jag här efter två timmars plugg. Ska lägga mig, äntligen. Imorn är en ny dag.
CIAO<3


Skuläh

Tjenare! Sitter på historia lektion och kollar på en tråkig film. Ebru sitter breve och stirrar -.- hehe. Men jaah, har laddat ner en app nu som jag kan blogga med. HALELUJA!! men nu ska jag iväg.
CIAO<3

Älskar klänningen!!!!!!


RSS 2.0