imorn i skolan..



seriös?

tja. slutade tidigt idag (tack gode Gud). jag gick förbi matsalen också och såg alla 3:or med deras fina kläder och stiliga kläder sitta där inne med deras jä*la studentmössor och äta mat. asso aaaaaaah!! men ajah, är hemma nu efter en svettig idag. imorn trorja att det blir shorts. nu ska jag ner och fixa mat :)
CIAOOOO<3


from yesterday

när mamma och pappa kom hem igår så fixade faster maten (kyckling, ris och sallad) och jag fixade tårtan :) den blev fan skit god! den tog slut efter 10 min HAHA.






dagens =)



tröja: hm, kavaj: från Paris, byxor: guess, armband: bikbok, halsband: Turkiet.
här har ni en närmare bild ;)


dom är tillbaka <3

tjaaaa. förlåt för en så dålig uppdatering.
Ni kanske undrar varför jag inte sov hemma sen jag kom tillbaka från Turkiet. Jo, när jag åkte till Turkiet så åkte jag med mamma och pappa och faster. och kom hem med farmor och faster. mamma och pappa stannade kvar där tillsammans med farfar. så igår kom mamma och pappa hem också. mamma kom med massor med smycken, ett par fina sandaler till mig :) sen vet jag inte vad hon köpte till sig själv och andra :p men men, jag hann ju inte ta kort på min klänning jag köpte där ifrån. älskar den verkligen! kameran är också hemma nu, men jag hittar inte kabel jä*eln!! men nu ska jag gå och ta på mig och fixa mig för att idag fyller min kusin Sara år :)

just glömde säga det här HAHA. HOPPAS EBRU läser det här :D broooor vet du vad min baba hämtade till mig? HAN HÄMTADE KANSKE 30 ST IBO CD SKIVOR TILL MIG :D HAHAHA.

Beni Türk salak öğretecektir unutmayın! caniminooo :D


sevmek karanligin sondur,
nese huzur doludur
sevmek tanrimizin yoludur
sevmek, sevmek, sevmek..



nu sticker jag..

tjaa. tänkte bara säga att datorn är trasig hos farmor så jag har inte kunnat blogga.. blir galen!
ooooh shit klockan är 16:40 :O !!!
men måste bara säga att just idag är jag GLAD som FAN :D haha. endast min EVRYYYY vet HAHAHAHA. -.- men nu måste jag fan dra! blir galen på min iPad som man inte kan blogga från fan :@

PUSS OCH KRAM


färskpressade apelsiner ♥

hejsvej. måste bara säga en sak...
FAN VAD FOLK FÖRÄNDRAS SÅ JÄVLA SNABBT. OCH FAN VAD FOLK BÖRJAR UTNYTTJA ANDRA PERSONER OCKSÅ :s
jaja skit samma fuck dom ;) hehehe. men men just nu sitter jag hemma och har ätit och nu sitter jag och dricker färskpressad apelsin juice. åååh det är liiiivet♥
haha igår plattade jag mitt hår. och det var ett tag sen. så när jag ställer mig framför spegeln så märker jag att mitt hår har blivit så långt att det når ner till mitt ärsle :s HAHA. woooooow det är eeeexakt den här längden jag väntat på! halleluja. :) men jaa, just nu sitter jag och lyssnar på ibo hehe som vanligt. ska gå och hämta syrran och sedan rulla vidare..
idag är det Assyriska match också så dont forget to watch it. om dom visar den på tv hehe.
CIAOOOOO♥


lördagsmys

tjenare. vad händer ikväll?
själv ska jag sitta och mysa med kusiner och syskon. vi har åkt och handlat lite godis, dricka och annat skit :)
förresten, var det nån som trodde på det där med att jorden går under idag? isåfall så händer det inte i sverige klockan 6 utan idag 3 på natten ;) mohahahaha. men jaja. nu ska jag gå och fixa fasters hår.
CIAOOOOO<3


sun shine*


Miami 2 Ibiza*

godmorgon :p
jag vaknde runt 10 imorse men vaknade kanske 10 gånger under morgonen -.-
sen i onsdags har jag nu tvättat 4 maskiner. duktigt (a) så jag måste gå hem och hänga upp och vika kläderna nu. men först ska jag bara fixa håret lite innan jag går ut. duschade precis så håret är knas :p hehe.
men igår så var jag i flottsbro och grillade med kanske 20 pers. runt 10 tiden kom mick och flori. alla gick runt halv elva kanske. men men vi åkte hem sen runt 12/halv ett. jag somna klockan 2. så yeees det var min dag :)
CIAOOO<3


jag vill åka tillbakaaaaaaa :(

??

kom precis från skolan. Min kusin Sara kommer när som helst. Jag ska fixa hennes hår och sen ska jag dra iväg. väntar på ett samtal från mamma<3
men men idag så måste jag bara berätta en sak HAHA. jag och ebru fastnade i hissen. alltså jag får typ PANIK om jag fastnar i en hiss. fast jag visar inte att jag får panik. kan börja gråta också -.- hatar hissar! men iallafall vi går in i hissen och ebru säger till mig att vi inte ska ta den hissen för att den är cp. ja ba men kom vi kommer ändå att komma fram hur som helst. aa och som två idioter går vi in till hissen. vi ska upp till plan 4 från plan 1 så när vi kommer till 2 så märker vi att den tväääääääärstannar. och jag höll på o ramla på golvet. sen så åker den upp och typ 1 meter och sen ner 1 meter och upp 3 meter upp mellan plan 3 och fyra. och sen så stannade den IGEN! och ebru börja skrika hon ba OMG JAG SA JU ATT VI INTE SKULLE ÅKA. ja ba står där och vet inte vad jag ska säga. så öppnas dörren ja ba TACK GUUUUD!! hon ba din idiot aldrig mer hissen! ja ba ja då, då blir det trapporna -.- hehe. men nu ska jag gå och hämta syrran och sen ska vi gå och käka med lillebror, faster och farmor :) <3

CIAOOOO<3


min säng som inte går att sova på just nu :p

min iPad <3

jävla **** hiss!!

caniminoooo

merhabaaaaaa :D
sitter hemma och tar det lugnt efter en jääävligt jobbig dag. hade orientering idag -.- jag fick promenera i 1 timme och 40 min -.- hahaha. men men jag hade inte vart med på idrotten 6 gånger i rad så jag va tvungen o gå -.- HAHA. HATAR IDROTT :P
men jaa, jag sitter och käkar salt & blandat. aaaachhhh.

en speciell låt...
YA GHAYEB<3
ÄLSKAR LÅTEN :)
min & din låt ;)
:*

CIAOOOO<3


it's me ..

godmorgon :)
jag sov hos farmor idag. kom precis hem för att byta kläder inför orienteringen idag. ska ner och äta frukost snart och sedan kila iväg.
igår så hade vi nationella prov i matte och jag måste bara säga att DET VAR SÅ JÄÄÄVLA LÄTT!!! haha. men jag ska inte lägga öga nu -.-
efter skolan gick jag ner till ica och köpte lite grejer hem. fan mamma tömde kylen innan vi åkte så jag handlade lite igår.
jag ska säga vart i istanbul jag var. jag var i: taksim, eminönü, mehmetpasa, beyoglu, beyazit, kapalıçarşı, sultanahmet. sen vet jag inte vad dom andra ställena hette som vi var på.

Jag var i ett av världens största bazarer. den har omkring 4000 försäljningsställen på 58 gator. :) hahaha. jag, mamma, pappa, farmor, farfar och faster fick hålla varandra på axlarna för att där var det FULLT med människor. och då menar jag FULLT! det tog oss en kvart o gå ca 100 meter!! men som tur var gick ingen vilse, vi tappade inte bort varandra som tur var.


bild lånad från google.


istanbul

yes, jag åkte till istanbul med mamma, pappa, farmor, farfar, faster och många kusiner från holland, tyskland, österrike, sverige och kusinerna i turkiet som var på plats ;)
här är några bilder som jag tog med min mobil innan den dog.








välkommen ombord!

pappas ''goda'' mat :p

i flyget.. på med hörlurar och kolla ut genom fönstret :)

pappa med sudoku och min ipad under och under den så är det korsord -.- svårt att bestämma sig för EN sak :p

ser ni flygplanet? :p

time to destination..

kartan.

när vi väl kom till Turkiet så var det dåligt väder. regn alltså.

BARA HUS, ÖVERALLT. bokstavligen Ö V E R A L L T. det bor 17 miljoner människor i Istanbul!!!

BARAAA HUUUS HAHAHA



SABIHA GÖKCEN INTERNATIONAL AIRPORT

12 FILER PÅ MOTORVÄGEN! RÄKNADE DOM !!! OMAJGAD!!! 12 FILER OCH FORTFARANDE TRAFIK!! HAHAHA

suddig bild.
det var dessa bilder jag fick med min mobil. men väntar på kamera sladden så ska jag försöka lägga in några ;)
igår var det fan 32 grader! gick ut med shorts fan! oooh :(


vi ses på tisdag :)


min och mammas väska :)


today I look like this!

lång buss or what?

haha. tror jag såg sveriges längsta buss. asso i verkligheten var den så j*vla lååååång :s haha


min klänning

här är två bilder på detlajerna på klänning. vill inte visa bilder på klänningen än men den är jävligt vacker och kommer från Terani. jag ska lägga upp bilder på när jag har på mig den istället ;)




Vila I Frid <3


två dagar kvar ..

tjena!
idag slutade jag tidigt så jag har varit hemma och solat ute på trädgården :) men men, nu så är jag klar och ska bara fixa ögonbrynen och sminka mig så är jag klar. hela familjen ska åka till mormor och morfar. släkten ska samlas där idag, det blir mat och trevligt sällskap ;) igår så köpte jag det sista från hm. jag köpte en tröja som visar magen en magtröja med andra ord ;) och en bikini. jävligt snygg! bilder kommer in senare ;)
CIAOOO<3


today


gamla bilder

HAHAHA. jag kollade just igenom bilderna jag har i datorn. jag kanske har tre mappar som är FULLA med bilder från åk 6-9 HAHAHAH.
här är en miljondel av bilderna ;)


skolfoto i åk 9 :p

gotland 2010 med klassen


HAHA. jag i mitten :) norsborgs hemmafruar -.- som flori kallade oss HAHA

skolavslutningen åk 9 i klassrummet

skolavslutningen åk 9. rektorn pratar.

skolavslutningen åk 9 i klassrummet

balen. limon hämtade oss från min parkering ;) för festen var inne i limon ;D

i gården (balen). alle, jag, mick<3



klar..

nu är jag helt klar. väntar bara på att mamma ska bli klar nu så att vi kan åka iväg. 
hon ska begravas idag nära mormor och morfars hus. så vi ska åka mot dessa trakter nu. 
ciaooo<3


women in black

nu är kläderna klara. jag ska bara fixa affro håret så ska jag vänta på mamma och sen åker vi till begravningen.
inget smink idag iaf, bara penna. jag vet att jag kommer att gråta så vill inte likna en häxa om jag har smink o gråter..
ciaoo<3

det är spegeln som är smutsig, inte mina kläder. ;


NP

kom precis hem från skolan. vi hade nationella prov i engelska så jag började halv nio idag och slutar egentligen efter provet men jag gick och pluggade matte istället i TVÅ TIMMAR! non stopp asså! haha. duktigt av mig hihi ;) det är ju nationella prov i matte snart också fan. hatar matte, men men.. provet idag gick iallafall bra men det återstår o se till betyget jag får sen. men nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och äter lakris och dricker en powerking som sitter väldigt bra!
imorn är jag ledig, ska gå på begravningen imorn så jag bloggar senare kanske.
ciaoo<3


klar med min bild!

här är resultatet efter min bild som jag ritat på nu i kanske två veckor!!
nu är den helt klar och skall lämnas in imorn :)
vad tycker ni? haha :p


planering: chek!

hej igen efter en hemsk vecka!
nu är planerna klara och begravning blir på torsdag. jag ska få se henne på torsdag<3
sitter hemma och har ätit, ska fixa plugget nu och sen ska jag kolla på Assyriska matchen som börjar 19:20 tv4 sport.
CIAO<3


vila i frid <3

min favorit dog i fredags halv tio på morgonen.
nu slipper du lida av all smärta du led av.
dom du minns var jag, mamma, mormor och morfar<3
du kände igen mig men en gång kom jag in och du frågade mamma: är det grannens barn som har kommit fel?
mamma: nej nej farmor det är min dotter Ilona.
då minndes hon och sa: ja men det är klart jag vet vem hon är, kom låt mig pussa dig..
hon har tavlan kvar i hennes lägenhet, i hennes rum med tre bilder på mig<3
har kvar pärlhalsbandet du gav mig, den hänger i mitt rum. kommer aldrig ta bort den därifrån!
jag var hos henne i fredags för en vecka sen. vågade inte hälsa på henne eller säga hejdå till henne. stod i bakgrunden och grät. hon hade blåmärken över hela ansiktet från den dagen hon ramlade. hon spydde så fort hon fick nåt i munnen. hon var så smal och klarade inte ens av att stå upp.
nu slipper du lida min ängel. Saknar dig otroligt mycket.
jag lovar att jag kommer på torsdag och säger hejdå :'(
älskar dig!

Vila I Frid Vår Ängel<3


RSS 2.0