tråk...

tjena!
sitter hemma och ska strax ner och fixa maten. idag blir det plugga, plugga, läsa, plugga, skriv osv.. får inte glömma jogging rundan också ;)
CIAOOOO<3


Böcker+plugg=ångest!

Tjena, sitter och ruttnar på en jä*la historia lektion. Men jag har laddat ner Wordpress nu från AppStore men jag kan inte blogga från blogg.se där ifrån :s är det någon som kan hjälpa mig? Jag kan inte ladda upp bilder eller något.. Nu ska jag kollar runt, CIAO<3

Milan<3

Tjenaaa!
Idag så var jag i skolan fram till elva. skönt! idag har varit typ en tråkig dag men ändå en chill dag :p vad kan man göra nu då? hmm



min bakgrund på min iPad<3

anzikt

har sovmorgon idag. igår var jag ute och tog en jogging runda med ....... HAHA. bara den personen förstår vad jag menar :D men iallafall, idag ska jag kanske o dra o träna med faster. ska jag eller inte? får beslutsångest :p haha. men nu ska jag ta och byta om och fixa mig lite.
CIAOOOOO<3


sjuk..

japp. idag vaknade jag halv sju och åkte med mamma. käkade flingor i skolan och fick höra att vi inte hade första lektionen. så jag och ebru gick o la oss på en soffa och somna :s haha. sen så ställde jag mig upp bara och kände att jag inte klarar av dagen till halv fem. kunde knappt ställa mig upp. för fyra veckor sen hände samma sak och då svimmade jag. så jag andades lugnt och sjukanmälde mig och åkte hem tillsammans med Ebru. kom hem och tvingade i mig lite mat. nu så sitter jag och lyssnar på musik. ska ner och ta en tupplur också innan barnen kommer.
CIAOOOOO<3


Take over control*

Idag var planerna egentligen att dra till sats o träna fram mot sex tiden (nu). Men det är ändå ganska så skönt väder ute så jag tar en jogging runda istället ;) CIAOOOOO<3

måndag..

jaaaahh! idag är det måndag. hatar måndagar! det är en sån låååång skoldag idag :( inte nog med det så satt jag i bussen i 45 min för att det hade hänt nåt på vägen. så det var trafik -.-
så jag kom hem klockan 5 och började käka och sen tog jag en snabb dusch och nu är jag här med blött hår och lyssnar på musik. 
mamma kommer när som helst, så ska börja fixa mig iordning och sen drar vi iväg.
CIAOOOOOOO<3


idag


mina byxor

bilderna blir inte så bra eftersom att jag har en jääätte dålig kamera på mobilen (2.0 mega pixel) hehe :$ men ja här har ni något iallafall :)



mina mörkblåa chinos från oasis.


hade på mig dom här idag, df dom ser "skrynkliga" ut:p från VILA.

alias*

hejsan!
dålig uppdatering, jag vet. i fredags så fixade jag en tårta för att att släkten kom hit så jag fixade en tårta :) vi spelade ett spel som heter alias. alltså bästa spelet HAHA. jag rekomenderar det spelet om man är ca 20 eller mer personer. eller 10 ;) riktigt roligt spel! men men, igår så var släkten i skärholmen o jag hann köpa två byxor. sen satte vi oss ner för att äta. mitt i allt så hör vi i högtalarna. VIKTIGT MEDDELANDE VIKTIGT MEDDELANDE, BRAND, BRAND, GÅ UT TILL NÄRMASTE UTGÅNG! så fanns det en kvinna som precis hade fått sin mat och när hon hörde meddelandet så släppte hon bara allt (glaset, tallriken gick sönder) alltså bara släppte allt och sprang ut HAHA. men det var nån som hade bränt mat inne i spanska restaurangen o vi såg bara eld från stekpannan så det blev mkt rök i byggnaden. men iaf, sen åkte vi till farbror och där satt alla och spelade alias, käkade tårta och umgicks. vi skrattade och hade jätte kul. Nu sitter jag däremot med mina två kusiner och små syskon.
CIAOOOO<3 :)


min tårta som jag fixade i fredags :)

HAHAHAHA, jaa vi beställde 30 st cheesburgare och två hamburgare till mig :D HAHAHAHAHAHA


RSS 2.0