hemma...

heeeej. kom precis hem från jobbet. imorn är det sista dagen så jag ska köra till ica maxi och handla och sen baka en tårta till min grupp imorn :) treeeeeeevligt hihi. men jag lovade en sommar tårta med maaassooor med bär så det blir säkert jätte gott. fick beröm av mamma på min förra tårta jag gjorde när dom kom hem från turkiet. så vi ska se vad min chef tycker imorn hehe.
CIAOO<3


E4:an

Yeaaaaah!! Fick äntligen köra på E4:an haha. Körde hem från Kista och det tar ungefär 40min om man ska följa lagen hehe. Vilket jag gjorde! Men pappa sa typ kör 90 och jag bara kollade på vägen och gasade och så hamnade jag på 110 han ba NITTIO SA JAAAAAG!! Haha jaa men vi överlevde haha. Men pappa sa att jag är jätte duktig med automat bilen nu. Nu är det bara manuell bilen som ska köras ;) CIAOOOO<3

sola & bada <3

goddagens :p
igår hamnade jag i eriksdalsbadet med familjen och kusiner. jag och akadia solade bara haha. fick ääääntligen färg på kroppen hihi. sen tog jag o akadia tunnelbanan mot stan och satte oss vid sture gallerian och fikade. vi tog tåget runt halv nio och åkte hem till henne och där somnade jag runt halv två.
idag jobbade jag fram till tre och nu är jag hemma och har bytt om till shorts och linne och ska snart dra med familjen och kusiner och möta upp mormor och morfar som kommit hem från Turkiet.
CIAOOOO<3




home sweet home

tjaa! kom hem för en halv timme sen från jobbet. tiden gick fort idag på jobbet. vi gjorde inte så mycket än att sitta ute i solen och prata strunt :p
i lördags åkte jag till Linköping och sov där till lördag med mamma och mina syskon. vi promenerade till min moster och träffade dom :) det var kul o träffa dom. träffar dom så sällan :/ sen när jag kom hem så kom micki, alle och flori förbi och bad mig komma ut en stund :p vi gick ner till centrum och käkade haha och jag kom hem runt tio. men iallafall... nu ska jag ner och käka sallad.
CIAOOOO<3


HIMMELRIKET<3 LAKRIIIIIIS. köpte detta godis i nyköpingsbron för 75 kr -.- HAHAHA.

RÖSTA!<3

target="_blank">Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


när du röstar så skriv "ilona" i hörnet så kmr min klänning fram ;)


rösta på min klännning  :) tack!
Love ya


Rolling In The Deep

men heeeeeeeeeeej :p
kom in för en stund sen. fy fan vad det regnar asså!! jag och en av jobbarna gick mot bussen, så vi gick vid gatan och så kör det en bil på andra sidan och han kör mitt i en vattenpöl. tror ni inte att ALLT vatten kom mot oss :o jag han springa baklänges och tog ner paraplyet så att det inte skulle komma mot mig. men den andra stackaren gick framför mig och hade bara luvan så ALLT kom på henne. och hennes tyg jacka blev heeeeeelt blöt stackare. tyckte så synd om henne. mina jeans och strumpor blev heeelt blöta. men nu sitter jag med mjukis och linne haha. ska ner snart och fixa lite sallad :)
CIAOO<3



oj oj :)


Aff är dom bästa-Ända sen 74

tja! sitter framför livescore och kollar hur det går för Assyriska. vi leder med 2-0 tack Gode Gud! men det är bara 75 minuten.. men men, nu ska jag ner och få i mig nåt innan jag och mamma ska sätta på en BRA film ;)
CIAOOO<3


22/6-11 at home*

men heeeeeeeej!
kom hem för en stund sen från jobbet. skönt att pappa kunde lämna mig på morgonen :) men ahh trevligt! hörde precis mamma: ilon är du hemma? ja ba: jaa? hon ba: gick inte du till matchen med din pappa? ja ba: NÄR GICK HAN?! JAG VILL OCKSÅ GÅ!! hon ba: men han har redan åkt.
TREVLIGT ATT HAN INTE SA NÅT DÅ!! ooh! men jaja, igår så kollade jag och mamma på en skit film som heter Insidius (stavning). haha riktig syk/sämst/barn-film :p haha. men jaa, jag ska dra nu.
CIAOOOO<3


big eyes

kom precis in. vi hann spela in i en timma när det var som mest soligt. men nu är jag hemma och det spöööö regnar och åskar. min syrra står och skriker bakom mig om att hon vill ha datan -.- men men, jag skriver senare när syrran har tröttnat.
CIAOO<3


ska vara med i film som senare visas på bio ;)

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ" :P

Då bär man sig åt...

.... En vecka, två veckor i Linköping? Hmm, 99% säker. Jag och kusinen har plaaaaner :)

21/6-11

Godmorgon. Sitter i köket och funderat på väldigt mycket saker. Men grejen är bara att mina frågor har inga svar. Hur bär man sig åt då? Och om en person säger att hon/han älskar dig, hur kan du då vara 100% säker på att han/ verkligen gör det? Aja skit samma nu. Jag har jobbat i en vecka nu och en dag. Min sista vecka är nästa vecka. Vill sova uuuuut. Det är sommarlov ju :( men efter att jag jobbat min sista vecka så är det dags för plugg... CIAO<3

älskar tröjan & färgerna<3


igår

hej fina..
igår så var min första dag på jobbet. allt gick jätte bra, man behöver inte göra mycket. sitter mesta dels :p hehe. men men sen promenerade jag hem till akadia (tog år & dagar) och sen tog vi tåget mot stan. där satt vi och käkade lunch i storries i kulturhuset :)
men aa, idag så var jag på jobbet fram till ett ungefär. ska ner och dricka innan jag torkar ut.
juste, jag var ju i linköping från lördag till söndag :) åkte till åtvidaberg och kollade på åtvidaberg-Assyriska. och sen så gick jag ut och var med kompisar. gick till kebab baren med familjen och bään. godaste kebaben!<3
i fredags när jag slutade skolan så var jag ju i grönan. yep nu måste jag kila ;)
CIAOOOO<3






Den rätta...

vissa killar kommer vilja ändra på hela dig, men den rätta kommer bara vilja ändra på en sak, ditt efternamn.

Finaste citatet.. <3

det vackraste en pojkvän kan säga till sin flickvän är, nästa tjej jag någonsin kommer att älska på denna jord kommer att vara våran dotter

Liiinköpuiing

Haha tjena. Sitter i bilen på väg till Linköping. Det är så himla varmt i bilen också för att vi är 4 pers bak. Men 1,5 timma går väll fort om man har kul :) HEJA ASSYRISKA CIAOOO<3

dagen börjar med otur

är så arg just nu!
jag vaknade 7 idag och såg klockan 07:00 och fick stress för att jag har skolavslutning idag och har inte hunnit fixa mig än oc bussen kommer 07:50!! men iaf, jag börjar STRESS fixa mig. asso jag sminka mig på typ en kvart och borstade mina tänder och fixade mina ben och allt på typ tio min och tog på mig på fem minuter. sen så går jag ut 20 i 8 och tänker fan va skönt nu kan jag GÅ till bussen o slipper springa. men sen märker jag att jag glömde mascara och glömde skorna jag ska ha på mig... så jag springer tillbaka, lägger mascara och lägger in mina skor i väskan och fick kuuuuuuuuta tillbaka. och dääääär ser jag bussen och säger tm ebru att ringa mig men hn ringer inte. ja ba VA FAN SOVER HON ELLER:@ och väl när bussen öppnar dörren så märker jag att på hennes sms står det: "bussen är där 08:50". ASSO SNACKA OM FÖÖÖÖÖRBANNAAAAAD!!!!!! :@ mitt humör är redan piss asso!!!! ufft :@ JÄVLA SKIT DÅ!!! men jaja sånt händer.
idag är det skolavslutning (TACK GODE GUD) och vi börjar med att samlas i klassrummet och sen ska vi till en park eller nåt där rektorn ska prata och några ska sjunga -.- men ja det blir väll roligt :) (-.-)..
CIAOOOO<3






godmorgon

godmorgon:) vaknade för en stund sen. ska ner och äta frukost nu och sen rulla mot skolan. idag är en ganska onödig dag haha. jag vet inte om jag har matte men jag går ändå. sen ska vi ha engelska lektion och kolla på film och sist har vi idrott fast vi ska få reda på hur vi ligger till på ett ungefär :p hahaha. men jaa vad ska jag göra hemma som ett offer? men nu ska jag ner och käka.. JUSTE VÅRA BÄSTA ÅÅÅÅÅR!!! HEJDÅ<3 :P


från bröllopet i Turkiet.

ISTANBUL ISTANBUL


bron mellan Asien och Europa :)

sååå vackert

detta är HIMMELRIKET. jag äääälskar oliiiiiver<3

maten<3

mera mat<3

mmmmmmmmmmmm<3

Taksim

TATLIIII MIN FAVORIT<3

Kaparlicarsi Grand Bazaar. Beyazit Kapisi :) GATE 7 :D

där inne :p

HAHAHAHA. TÄNK OM DET REGNAR... HAHAHAHAHAHA

liiiiivet<3

mannen säljer tuggummi HAHA.

så underbart. Eminönu 100 m fram.

HAR ALDRIG I HELA MITT LIV SETT SÅ MÅNGA MÄNNISKOR!!!!!!!!

HAHAHAHA. det tog oss 15 min att gå till andra sidan... LJUUUUUSET :p





vattnet. manet:)



älskar den här bilden<3

under bron vid vattnet.



HAHAHAHAHAHHAHAA EBRU FATTAR :D

Jag på bröllopet. utanför vårt hotell.

den underbara, vackra, fina tavlan i vårt hotell.

hihi mannen somna med dessa kläder i 31 graders värme -.-

BAKIRKÖY

BAKIRKÖY

ISTANBUL. utanför pappas farbrors hus<3

<3<3<3<3<3<3

morgonen<3<3



mmmmmmmmmmm hayaaaaaat<3





underbara villor! mitt framtida hem i Istanbul :D haha



detta får bli sista bilden av mina 700 bilder :p hahaha.

CIAOOOO<3


bilderna från Istanbul.. snart :)

har lagt in alla bilder i datorn nu. ska göra ett enskilt inlägg för bilderna ;) dom kommer in snart. kolla in igen inom en halv timma eller mindre ;)

sola & bada

det är så skööönt ute. men det är inte lätt när man har **** pollen då det rinner från ögonen och det kliar i ögonen.. jaa. men jag solade iaf liiite grann medan syrran badade i poolen :) men jajuste jaah, såg precis en SPIIINDEL!!!!! jag hör syrran roppa på mig från vardagsrummet: ILOOON EN SPINDEL!! :'( ja ba vaah? och tänkte typ a men den måste fan va liten. så går jag dit. och jag börja skriiiiiiiika. jag ringde pappa: BAAAAA NÄR KOMMER DU DET ÄR EN FET SPINDEL PÅ VÄGGEN I VARDAGSRUMMET. VAD SKA JAG GÖÖÖÖÖRA?!!!!! han ba: men döda den med papper. ja ba ALDRIG!!! han ba en toffel då?:p ja ba: JAAA FAN JAAAAAAAA!!!!
hahaha ja JAG dödade en spindel för första gången iår :) jag är JÄTTE RÄDD för spindlar. sååå... men jag tog mamma toffla och typ slog hundra gånger tills den blev plattmosad:P sen bad jag syrran ta papper och kasta den HAHA :D hihi:$


JAG SA JU ATT DEN JÄVELN VAR STOR!!! det kliiiiiiar :'(

syrran i poolen :)

HAHAH


EXORSISTEN

Okej, jag måste börja med att jag kollade på EXORSISTEN igår natt med mamma och pappa.. JAG VERKLIGEN FICK KRAMP I FOTEN OCH MIN HAND SOMNA FÖR ATT JAG SPÄNDE MIG. Men sitter i bussen nu o är på väg t skolan för att skriva historia prov :/ är strax framme. CIAOOOOO<3

WOW I DID IT

Hahahaha jag är gryyyyyyym, jag vet hur man fu*kin* bloggar från en iPad nu.. DIN JÄVEL.. Men yes, sitter ute och solar just nu. Så nu ska jag ta och hjälpa mamsen med maten :) CIAOOOOO<3

Plugg? Näää

Vem orkar plugga? Inte jag i det här vädret iallafall

tabbouliiiii

Ingredienser:
  • 1-2 buntar persilja.
  • 3-5 tomater
  • 2-4 rödlök (beroende på storlek)
  • 1 paprika (varfritt)
  • 1 och 1/2 dl mini bulgur
  • 1 citron
  • 2-3 tsk salt
  • 2 tsk stark paprika
  • 2 tsk mynta
  • 2 tsk sumak krydda
  • 1/2 dl olivolja

   Gör så här:

1. Börja med att sortera persiljan, tvätta rent de ordentligt i kallt vatten och skär bort skälkarna. Ställ alla på en handuk och låt självtorka.



2. sedan börjar ni hacka persiljan ordentligt och därefter tomtaterna, rödlöken och paprikan. Finhacka allt. =)



3. tillsätt citron, olja, kryddor, bulgur och blanda strax innan sallanden skall serveras. Smaka alltid av och tillsätt mer citron, olja eller kryddor om så önskas.

Lycka till!



lånad från mellose.se


man down

godmorgon :p vaknade halv tolv idag -.- haha. var på studentfest igår. mammas kusin Ilona tog studenten så dom hyrde en lokal i Kista och så fick vi vääääldigt god mat med trevligt sällskap. vi fick fläskfilé med potatis och grönsaker till varmrätt och meze självklart. sen så fick vi ''acin'' typ mald kött med bulgur (mini bulgur) och kryddor. den var jätte stark så jag åt inte den jag åt tabbouli istället :) recept på tabbouli kan jag fixa strax ;)
CIAOOOOOOOO<3


har ni hört Rihannas nya låt ''man down''? JAG DÖR<3

http://www.youtube.com/watch?v=sEhy-RXkNo0


sunshine

tjaa. vad ska man hitta på idag då?
igår var jag hos moster och åt god mat med trevligt sällskap. imorn ska jag på kusins fest (studentfest). och jaa jag har väll no idea om vad jag kan hitta på idag. får väll se vad familjen säger :)
CIAOO<3


LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVET <3<3<3

yesterday

jaa, min skola tog ju studenten. det var härligt o se alla. speciellt vänner som var så glada. belv fan avundsjuk :( orkar inte plugga mer..
men jaja. just nu väntar jag på städerskan som egentligen skulle komma klockan TIO!!! men aah, försenad i två hela timmar!! vad kan man hitta på idag? ikväll är jag och mamsen bjudna på middag hos moster ;)
CIAOO<3





RSS 2.0